#ASNOSAS

España, coa deportivista Olaya no once inicial, dobrega a Canadá e xa está en cuartos de final do Mundial sub-20

A selección española xa está en cuartos de final do Campionato do Mundo sub-20 ao vencer (2-1) a Canadá nos oitavos de final.

A deportivista Olaya Enrique (na foto con número 16) foi titular e foi substituída no minuto 90 pola tamén branquiazul Marina Artero.

Nas botas de Olaya precisamente estiveron dúas grandes oportunidades durante o partido, unha delas na recta final da primeira parte cun disparo potente que sacou como puido o porteiro canadense.

Canadá adiantouse no marcador no minuto 64 pero as españolas déronlle a volta cos goles de Jone Amézaga (min. 65) e Silvia Lloris (min. 80).

Coa clasificación no peto, Marina Artero e Olaya finalizaron o pasado domingo 8 con vitoria ante Marrocos (2-0) a Primera Fase.

A central branquiazul foi titular mentres que Olaya seguiu o choque desde o banco.

O xoves 5, a selección española selou o pase ao gañar (2-0) a Paraguai na 2ª xornada coa participación de ambas as deportivistas.

Olaya saíu no once inicial e foi substituída no minuto 45 por Erika González a consecuencia dunhas molestias musculares.

Pola súa banda, Marina Artero saltou ao campo no minuto 56 en substitución de Maite Zubieta.

No debut ante Estados Unidos o 1 de setembro, un gol de Olaya no minuto 8, a pase de Lucía Corrales, deu o triunfo (1-0) ao combinado nacional.

Nesta ocasión, Marina Artero seguiu o encontro desde o banco.

O calendario das dúas futbolistas branquiazuis, cos resultados dos partidos xa xogados, é o seguinte: