David Mella e España sub-19 clasifícanse para as semifinais do Europeo e de paso para o Mundial sub-20

David Mella certificou o pase ás semifinais do Campionato de Europa sub-19 e ao cabo ao Mundial sub-20 esta tarde ante Francia na 3ª e última xornada da Primera Fase.

Os españois, co futbolista branquiazul no once inicial, empataron (2-2) un emocionante partido. Mella foi relevado no minuto 68 por Assane Diao e minutos antes foi o autor da asistencia a Dani Rodríguez que supuña o 1-1 provisional.

Desta forma, os franceses acaban líderes do grupo B con 7 puntos mentres que España accede ás semifinais como 2ª con 5.

Este xoves 25 de xullo o rival da selección española sub-19 por un posto na final será Italia, campioa do grupo A.

O pasado venres, España empatou (1-1) con Turquía nun partido no que o canteirán branquiazul arrincou no banco e saltou ao céspede na segunda metade en substitución de Jesús Rodríguez.

No debut na competición o pasado martes 16, os españois derrotaron (1-2) a Dinamarca grazas a un gol de Íker Bravo na recta final, ademais xusto despois de que a selección quedouse con 10 futbolistas debido á expulsión de Rayane. Mella saíu no once inicial e foi relevado no minuto 67 por Jesús Rodríguez.

O calendario de partidos de España, cos resultados dos xa xogados, é o seguinte: